dimecres, 25 de juliol del 2012

Suggerència per aquest divendres: presentació del II Gambeat


El festival-weekend Gambeat, iniciat el darrer setembre de 2011 a Barcelona, presenta aquest divendres la seva festa de presentació de la propera segona edició d'aquest imprescindible, divertidíssim i underground esdeveniment dedicat als sons dels anys seixanta: passant pel punk 60's, garatge, R'n'R, R&B, Surf... En aquesta presentació, podrem gaudir del bon gust als plats de dj's com Paul Newman desde Perpinyà, Sebas Avilés desde Mallorca, Al Furtive desde Donosti i Agustí The Crab desde Santa Coloma de Farnés. Un repertori del més variat i que cobrirà sons seixantes de tota mena (R&B, Soul, Garatge, Ska, Reagge, Sicodélia...).

Si la primera edició va trencar el motllo de qualitat i diversitat d'estils, cobrint un espai pràcticament descobert a Barcelona, la propera edició es presenta d'allò més irresistible pels dies 13, 14 i 15 de setembre. Amb la presència de grups tant diversos com The Granadians, The Cynics, Len Price 3, Los Chicos, The Urges, Hollywood Sinners, Skywalkers, Modern Pets, Los Retrovisores o Las Marlenes, a més a més grans dj's de tot l'Estat (com veureu al peu del següent cartell) fa pensar que aquesta nova edició serà per ballar sense parar mai.
 


 Una cosa destacable, des d'aquest espai, és l'actitud militant i desinteressada dels organitzadors del Gambeat convertint aquest festival en un autèntic esdeveniment underground al marge de modes o corrents mainstream fet per fans i per a fans. I sobretot, per gaudir de la música i establir un circuit digne per a tants grans grups que segueixen soterrats als ulls de la majoria.

En definitiva, us convidem aquest divendres 27 de Juliol a les 23.00 hores a la sala Sala Bunker (Pl. Navas 9, Barcelona).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada