dijous, 16 de maig del 2013

Pilé on 45 i Canary Sect


Tornem aquest divendres 17 de maig amb una nova sessió del Pilé on 45, un espai gourmet per a degustar els millors sons dels anys 50, 60 i 70 en perfecte format vinil. En aquesta nova sessió, comptarem de nou amb els habituals Pilé Dj's que ompliran l'ambient del Anònims amb sons negres i blancs a base de Latin, Jazz, Soul, R&B, Reggae... com sempre la millor opció per a sopar i començar la nit a Granollers, sens dubte.

A més a més, aquest cap de setmana tenim el plaer d'anunciar-vos des d'aquest bloc el 10è Aniversari d'un dels millors grups de Rhythm and Blues d'Europa, i que aquest dissabte tindrem la sort de poder-los veure actuar a Caldes de Montbuí (d'on és fill el nostre estimat Manolo), ciutat que va donar nom a una de les cançons més populars del grup, "Hot Water Town". Alhora, serà una festa especial ja que estrenarem el "Pub Canaletes Nit" amb un preu d'entrada a zero euros, per a què pogueu dedicar les vostres butxaques a la selecta barra del local. I, per si fos poc, la nit seguirà de la mà de sessió Dj amb una sel·lecció de R&B, Garatge, RnR i 60's beat. Així que no us ho perdeu!


Recorda, divendres 17 de maig de 21:00 a 02:00 hores Pilé on 45 al Anònims (C/ Miquel Ricomà 57, Granollers)
I, dissabte 18 de maig a les 22:30 hores concert THE CANARY SECT al Pub Canaletes Nit (C/ del Marquès s/n, Caldes de Montbui).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada