dilluns, 12 de desembre del 2011

I abans que acabi l'any... mo' Pilé


I és que quan vam dir anteriorment que aquest mes de desembre seria especial per dos motius ho dèiem de debò, el primer ja el vam explicar, i al segon motiu ja li ha arribat l'hora.

El Colectivo Tiempos Modernos tenim el plaer d'anunciar-vos que a partir d'aquest mes, hi haurà una extensió del Pilé, el mo' Pilé, al Vallès Occidental. I és que cada 4t divendres de mes tindrà lloc una nova sessió vinílica en horari nocturn, a partir de les 23h, al Barinbau de Terrassa. Què és el Barinbau? Diguem que és El Lloc... Als baixos de la casa modernista Baumann, hi ha un preciós local d'oci i subcultura nocturna que ens ha convida't a tenir-hi una segona residència en format musical. Un espai que ens agrada perquè, apart que l'emplaçament és immillorable, podrem iniciar un ambient diferent que complementa el que ja portàvem fent fins ara. Un lloc on poder moure els peus i escoltar alt i clar els sons més negres que ens agraden.

Val a dir que començarem aquest segon espai, el mo' Pilé, amb una sessió a càrrec dels selectors Carlos Cactus i Genís Worksong amb les maletes plenes de vinils de Rhythm and Blues i Soul (i, més que probablement, altres sons negres). Esperem anar perfilant noves sorpreses al mo' Pilé durant el proper any 2012, serveixi aquesta humil inauguració per anar obrint boca.

Recordeu, divendres 23 de desembre a les 23h al Barinbau (Av. Jacquard, 1. Terrassa).
Fins aleshores!


3 comentaris:

  1. guapissim tot!!!!
    soc de la penya bogarde!!!!
    penyabogarde.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Hem tornat per quedar-nos. visiteu el nostre blog. Premià tremolarà...
    http://amicsalansmithee.blogspot.com/

    ResponElimina