diumenge, 23 d’octubre del 2011

Acabem el mes al IV Aplec Modernista Vallesà


Després d'una nova sessió del Pilé el passat divendres, abans que s'acabi el mes tindrà lloc el IV Aplec Modernista Vallesà. Des d'aquest espai us el volem recomanar, i és que a banda que els Dj's de Pilé on 45 hi punxarem els nostres vinils, els dies 28 i 29 d'octubre seran un cap de setmana ple de modernisme de poble. Concerts, escuterades, dinars, sessions Dj's, etc. tot per a demostrar que fora de la ciutat Condal també hi ha acció, elegància i energia en grans dosis.

De part del nostre Vallès Oriental, els nostres amics canalles de The Canary Sect actuaran dissabte amb el seu repertori de potentíssim Rhythm & Beat. De ben segur valdrà la pena, doncs aquests poca vergonyes si una cosa tenen bona és que saben deixar-se la pell al escenari.

Per altra banda, el divendres 28 d'octubre, els dj's del Pilé on 45 estarem revolucionant a 45 i 33 r.p.m. els nostres crus vinils amb una selecció de Jazz, R&B i sons llatins durant la tarda per obrir l'apetit musical mentre li posem música a la inauguració de l'exposició de Marc Argenter "Els Cucs: una vida underground" a La Mirada (Raval de dins 16, Sabadell). I a la nit, després del concert més garatger de Terrassa a càrrec dels Cimbrelines, estarem compartit els plats amb els dj's Ginfizz i Ferran Mateo. Per a la ocasió, portarem una tria de temes garatge, r&b, soul, funk... per a fer ballar el personal amb molt de ritme. Tot això al Barimbau (Casa Bauman, Terrassa) a partir de les 22.30h.

Només dir que estem encantats de compartir cartell amb la resta de paisans vallesans i que venim amb tantes ganes de passar-ho bé com de veure el personal ballant i gaudint de la música, l'ambient i l'esperit.

 

2 comentaris: