dimarts, 3 de maig del 2011

Pilé on 45 en el 21 Festival de Jazz de Granollers



Jazz, Jazz, Jazz… Música de la llibertat, individual i col·lectiva. Supèrbia, frenètica, esbojarrada, passional i elegant música popular. Una música que ja s’ha convertit en centenària i que ha traspassat fronteres i cultures per ser reconeguda arreu del món. Un esperit indomable, alliberador.

Des de “Tiempos Modernos” ens hem sentit honrats de poder contribuir al Festival de Jazz de Granollers. I ho farem posant a la vostra disposició els nostres plats al Anònims; el millor lloc per a una idea com aquesta, sens dubte. Uns plats que ens faran el servei de revolucionar preciosos discs en vinil, segurs que dels seus surcs emanaran fantàstiques cançons jazzístiques i que desitgem us facin gaudir tant com a nosaltres. Les sessions del Pilé on 45 dels propers mesos de maig i juny les dedicarem, doncs, a fer sonar precioses i elegants cançons de Jazz dins el marc del Festival granollerí.

Però no només Jazz! Convençuts que el Jazz té aquesta màgia, única, de mesclar-se amb d’altres músiques populars, de convertir aquest còctel sonor en una autèntica simbiosi cultural,  també acollirem aquells discs entranyables on el jazz balla entrelligat amb d’altres ritmes i melodies... La Bossa Nova, el Funk, la música llatina o el Blues són exemples d’aquests estils que a vegades s’han creuat en una fusió perfecta. I si és perfecta no la deixarem de costat en un espai com el Pilé, oi que no?

Així doncs, quedeu avisats del menú. Només ens resta informar-vos que durant la propera sessió del Pilé on 45, els Gourmet DJ’s que ens faran venir salivera tota la tarda seran en Ricard Prieto, amb un banquet del millor Jazz més Universal, i  en Carlos Cactus amb una maleta de vinils especiats amb música negra d’allò més aromatitzada.

Recorda: Dissabte 14 de maig, de 17 a 21 hores Pilé on 45 al Anònims (c/ Miquel Ricomà 57, Granollers).

2 comentaris:

  1. Bona nit camarades,
    quina bona notícia la vostra existència(insistència?persistència?resistència?)!
    Més molla a la comarca.
    Felicitats per la inciciativa i amb el vostre permís us enllaçaré al bloc (modernismeaborigen.blogspot.com).
    Salut i modernor!

    ResponElimina
  2. Bon dia company,

    Gràcies i aquí estem, viam si fem que rutlli bé aquest bloc.

    Salut!

    ResponElimina