dimarts, 26 de març del 2013

Torna mo'Pilé a la Naub1



Mo´Pilé neix com una extensió del "Pilé on 45", un club musical dedicat a repassar els sons dels anys 50, 60 i 70 en format vinil, cada tercer divendres del mes, al "Anònims" de Granollers. Ara Mo´Pilé arriba també a la B1 per continuar explorant aquesta música de la mà de petites joies oblidades del cinema. Amb aquesta intenció realitzarem un dijous de cada mes sessions de Dj obertes i gratuïtes, en preciós format vinil, que ens serviran per aprofundir en els estils musicals presents en aquestes pel·lícules dels anys 60 i 70 que prèviament us projectarem.

Podreu gaudir d´aquest cicle organitzat pel Colectivo Tiempos Modernos (responsable del Pilé on 45) d´abril a juny. Per començar us oferim "Youth of the beast".

Sinopsi: Un extrany personatge (Jô Shishido) apareix als baixos fons de Tokyo i intenta per tots els mitjans enfrontar a dues families yakuza.

Títol: Youth of the beast
Direcció: Seijun Suzuki
Guió: Ichirô Ikeda, Haruhiko Ohyabu (novel·la)
Any de producció: 1963
Idioma: Japonès
Duració: 92 min
Gènere: Yazuka eiga
Nacionalitat: Japó

Entrada oberta i gratuïta

Recorda, Dijous 28 d'abril de 2013 de 20:00 a 00:00 hores a la Nau B1 (Roca Umbert Fàbrica de les Arts - Avinguda Enric Prat de la Riba 77)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada