dijous, 19 de gener del 2012

I a Terrassa, pel més de gener, una de mo'Pilé!




I és que no hi ha res com quedar contents i amb ganes de més, amics i amigues. Ens estem referint, com no, al primer mo'Pilé (amb el que vam tancar l'any que hem deixat, tot sigui dit).

Contents i satisfets, perquè vam poder tornar a comprovar que el Barinbau és un lloc amb un encant especial. Ho tornarem a repetir. El Barinbau és un lloc molt especial; i ho és perquè se situa als mateixos fonaments de la casa modernista i egarenca Baumann, un espai colossalment preciós i avantguardista. Una arquitectura que ens entona bé abans d'iniciar qualsevol activitat allà dins, o al pati que tenen a radera. I creiem que és un indret perfecte per dur a terme les sessions viníliques que ens ocupen.

Som del parer que una activitat tant underground, per sort o per desgràcia (tot i que volem pensar amb un sabor agre-dolç el primer), com és punxar discs en vinil avui dia de R&B, Jazz o Soul -per exemple- és una oda a la modernitat i alhora una subversió de l'oci i la cultura establerta. I és en aquests termes que creiem que organitzar el mo'Pilé a un lloc com el Barinbau és de justícia.

Així doncs, no s'ho perdin amics i amigues. No deixin de treure el nas el proper divendres 28 de gener, que a partir de les 23h allà estarem posant cançons d'ahir i d'avui amb sabor negre i gin-tonic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada