dimecres, 16 de novembre del 2011

Colectivo Tiempos Modernos presenta... Black Sounds a Caldes!!

Ja tenim data pel Black Sounds: dissabte 17 de desembre de 2011.
Us hi esperem!

Atenció:
Lamentem informar-vos que per problemes aliens a l'organització, el Black Sounds previst per aquest 26 de Novembre a Caldes es suspèn. Estem buscant una nova data abans que acabi l'any per dur-lo a terme.

Gràcies i disculpeu les molèsties.

Atentament,
Colectivo Tiempos Modernos

El "Colectivo Tiempos Modernos" té el plaer i les ganes de presentar-vos la nostra propera incursió a Caldes de Montbui, per segon cop a la cocteleria amb més solera de la comarca i, per què no admetre-ho, la més entranyable i màgica alhora. Al Pub Calidae, al costat mig de la Font del Lleó de Caldes des d'on surten mítiques històries, llegendes i anècdotes, tindrem un espai immillorable on revolucionar discs de música negra.

Black Sounds repeteix per segon cop a Caldes, i ho farem de la mà dels Dj's selectors Carlos Cactus i Genís WorkSong. No dubteu en acostar-vos si sou aprop, i preneu-vos un deliciós (i ben parit) còctel al ritme del funk, el soul, el jazz o els sons llatins revolucionats a 45 i 33 r.p.m.


Recordeu (i qui avisa no és traïdor), dissabte 26 de Novembre a partir de les 23h al Pub Calidae (Pl. Font del Lleó 13, Caldes de Montbui).


2 comentaris:

  1. Bones,
    Us deixo l'enllaç del bloc del club que engeguem a Tarragona el proper dissabte 26 de novembre a La Cova (c./Trinquet Vell, 2 - Tarragona) a partir de les 00:00 fins les 5:00.
    http://gamblersclubtarraco.blogspot.com/

    Salut!

    ResponElimina
  2. Felicitats per la iniciativa companys!

    Merci pel bloc, i esperem que la vostra aventura nocturna duri molt de temps, que estem segurs que marcarà un abans i un després a Tarragona en aquests temps grisos ;)

    Salut!

    ResponElimina