dilluns, 6 de juny del 2011

Continua el Jazz al Pilé on 45



Aquest mes de Juny acabem la programació del Pilé on 45 dedicada al 21 Festival de Jazz de Granollers, i ho farem amb la col.laboració dels gurus del Maresme en aquests sons (i d'altres). Parlem del duo radiofònic, plàstic i analògic Stereo2 Soundsystem.


Àngel Pagès i Ramonet77 són dos entusiastes dels sons llatins, jazz, pop o funky, entre d'altres, que dirigeixen enèrgicament i plens de groove el programa setmanal Stereo2 Soundsystem a Ràdio Premià de Mar. Un espai a les ones FM del Maresme, i a través de la xarxa gràcies al seu bloc http://stereo2soundsystem.blogspot.com , que ja voldrien tenir totes les ràdios locals. Afortunadament aquesta propera sessió del Pilé podrem gaudir en viu i en directe de la seva precisió i destresa al seleccionar-nos temes de jazz i altres ritmes que ens faran vibrar com si d'un bon còctel estiguéssim parlant. Estem segurs que ho gaudireu.


Finalment, comentar que comptarem amb un aperitiu modern a base de petites banderilles jazzístiques i de vermut sonor a càrrec de Genís Worksong. Qui portarà una petita selecció de temes jazz, bossa i latin per arrencar el Pilé d'aquest mes.


Recordeu, la vostra cita amb el Pilé on 45 serà el proper dissabte 11 de juny de 17 a 21 hores al Anònims (C/ Miquel Ricomà 57).


2 comentaris:

  1. Gran sessió ahir.
    N'hem de fer més!!!

    Good vibrations from Maresme!!

    ResponElimina
  2. I les Farem, i tant que sí! De Vallès Oriental al Maresme, i del Maresme al Vallès Oriental...

    Grooving el tunel!
    Una abraçada.

    ResponElimina