dilluns, 30 de desembre del 2013

4 de gener a Barcelona: Barbarian Pilé

El Colectivo Tiempos Modernos trasllada una sessió del Pilé on 45 al Barbara Ann, on els Dj's Carlos Cactus, Hèctor G. i Genís Worksong posaran a to els plats amb un assortit bàrbar de R&B, Soul, Jazz, Funk, Disco, Garatge i altres espècies.

No us ho perdeu!


dimarts, 17 de desembre del 2013

Tanquem l'any amb un salt al futur


Reconeixem que hem passat uns mesos una mica caòtics, on no hem deixat de banda les nostres sessions però per una raó o una altra no han estat ben anunciades.

Cap d'any diuen que és moment de fer propòsits, no? Ja en tenim un doncs.

De totes maneres, aquest cop arribem a temps i aquí us presentem una nova edició del Pilé on 45. En plena època de sopars d'empresa, el Colectivo Tiempos Modernos t'ofereix l'alternativa als gin tonics d'aparador i música de plàstic. Ja teniu on desfogar-vos amb companyia laboral o sense, amb les vostres amistats o amb nosaltres.

Acomiadarem l'any amb una sessió que ens transportarà als sons menys llunyans de les nostres maletes de discos. Ja que si habitualment no sortim de discos prensats entre els anys 50, 60 i 70 del darrer segle, aquest cop ens avançarem a discos dels anys 70, 80 i 90... 70's Soul, Disco, Funk, Acid Jazz i gotes d'electrònica soulful. Això sí, com sempre, tot en perfectes vinils.

Aquest divendres 20 de Desembre de 21 a 02 hores, al Anònims (C/ Miquel Ricomà 57) de Granollers.