diumenge, 21 d’octubre del 2012

V Aplec Modernista del Vallès: san-tornem-hi!


Fa un any, com qui no vol la cosa, que vam posar el nostre granet de sorra al Aplec Modernista del Vallès que es celebra actualment a la banda occidental de tan estimat territori. La nostra participació, petita i humil, va servir-nos una mica per completar la denominació de Vallès com a representants de la banda oriental, però sobretot va servir per crear uns llaços d'amistat i companyerisme modernista amb la gent de l'Aplec i això sí que no té preu.

Enguany, repetirem la jugada aportant els nostres vinils en la sessió de punxa-discs que hi haurà el proper divendres 26 d'octubre després del molt prometedor concert dels Amusic Skazz Band. Una banda que torna després de 10 anys desapareguda i que va pertànyer a la gloriosa escena del ska-jazz ibèric d'aquells dies. En aquest Aplec tornaran a tocar a Terrassa, aquest cop a l'escenari de la mítica Jazz Cava de Terrassa. Un espai que acollirà tot seguit les punxades de Early Davy, Magri i, de part del Pilé, en Carlos Cactus i Genís Worksong.

Per la part que ens toca, molt agraïts, i ja tenim unes ganes immenses de ballar i fer ballar al personal amb els nostres discs ja habituals al Pilé: Jazz, Rhythm and Blues, Soul, Funk, Latin, Garage...

I avís per a amants de les escúters. Si teniu una vespa o una lambretta no dubteu en anar a la escuterada fatxenda que tindrà lloc dissabte següent 27 d'octubre i que anirà de Sabadell a Terrassa, on els egarencs Soul Vespa Club han organitzat aquesta marxa a 2 temps.

Es culminarà la sortida amb un concert de garatge a l'aire lliure a càrrec de Trist Trash Trio, un dinar de germanor amb posterior sessió de punxa-discs de Caldes Oriolet.

A la tarda, per aquells que no vulguin passar per casa en cap moment, tindrà lloc la presentació del llibre "40 Mods de les nostres terres". Un llibre que repassa l'activisme mod per part dels propis protagonistes, de totes les generacions possibles i totes les comarques de parla catalana.

I acabarem a la nit amb el sopar de rigor, i fantàstica sessió de punxa-discs de la talla de Ficus No Dj, Albo i Albert Petit.

Ja ho sabeu, prepareu-vos per tenir agulletes mil dilluns següent.

Salut i modernor!

dimarts, 16 d’octubre del 2012

Un pilé amb sabor asturià


Tot i que amb retard, us anunciem avui el proper Pilé on 45 d'aquest mes d'octubre. Aquest divendres 19 d'octubre tindrem el plaer de tenir als plats un dj asturià, de Mieres, resident actualment a Barcelona. Parlem de Roberteen, membre del grup musical La Ruta, i que ens portarà una selecció dels millors sons de New Wave, Revival, Freakbeat, Garatge i mod 60's sounds.

Com sempre, completarem la nit amb els dj's de la casa amb els seus habituals gustos pels sons negres.

Us deixem, sense més dilació, una tria de 5 temes que en Roberteen segur portarà divendres a la maleta:

  • Time for action – secret affair
  • I think we´re alone now- rubinoos
  • Geno- dexy´s midnight runners
  • Ou va-t-elle- Ronnie bird
  • Want ad reader-the new breed
Recordeu, Divendres 19 d'octubre de 21 a 02 hores al Anònims (C/ Miquel Ricomà 57, Granollers)