dilluns, 30 de juliol del 2012

Bon estiu, tornem al setembre!

Ens retirem fins al setembre, passin unes bones vacances (qui les tinguin) i que gaudeixin del bon temps i la molta calor que tenim a sobre.

Fins aleshores, salut i summertime!!


dimecres, 25 de juliol del 2012

Suggerència per aquest divendres: presentació del II Gambeat


El festival-weekend Gambeat, iniciat el darrer setembre de 2011 a Barcelona, presenta aquest divendres la seva festa de presentació de la propera segona edició d'aquest imprescindible, divertidíssim i underground esdeveniment dedicat als sons dels anys seixanta: passant pel punk 60's, garatge, R'n'R, R&B, Surf... En aquesta presentació, podrem gaudir del bon gust als plats de dj's com Paul Newman desde Perpinyà, Sebas Avilés desde Mallorca, Al Furtive desde Donosti i Agustí The Crab desde Santa Coloma de Farnés. Un repertori del més variat i que cobrirà sons seixantes de tota mena (R&B, Soul, Garatge, Ska, Reagge, Sicodélia...).

Si la primera edició va trencar el motllo de qualitat i diversitat d'estils, cobrint un espai pràcticament descobert a Barcelona, la propera edició es presenta d'allò més irresistible pels dies 13, 14 i 15 de setembre. Amb la presència de grups tant diversos com The Granadians, The Cynics, Len Price 3, Los Chicos, The Urges, Hollywood Sinners, Skywalkers, Modern Pets, Los Retrovisores o Las Marlenes, a més a més grans dj's de tot l'Estat (com veureu al peu del següent cartell) fa pensar que aquesta nova edició serà per ballar sense parar mai.
 


 Una cosa destacable, des d'aquest espai, és l'actitud militant i desinteressada dels organitzadors del Gambeat convertint aquest festival en un autèntic esdeveniment underground al marge de modes o corrents mainstream fet per fans i per a fans. I sobretot, per gaudir de la música i establir un circuit digne per a tants grans grups que segueixen soterrats als ulls de la majoria.

En definitiva, us convidem aquest divendres 27 de Juliol a les 23.00 hores a la sala Sala Bunker (Pl. Navas 9, Barcelona).

dilluns, 23 de juliol del 2012

Demà al vespre Quadrophenia a Granollers



El Cineclub de l'Associació Cultural de Granollers organitza aquest dimarts el passe, en versió original, de la ja mil vegades vista i tot així igualment mítica Quadrophenia.

Al Centre Cultural de Granollers, situat al Carrer Joan Camps núm. 1, podrem gaudir a l'auditori del centre de l'emblemàtica pel·lícula que tant ha fet somiar, xerrar, discutir o inclús ballar als mods més púbers (i també els més grans, perquè negar-ho).

Film britànic de 1979 basat en la rock-òpera dels grans The Who de 1973, Quadrophenia alhora parla de la joventut del Londres de 1964 amb tots els mites sobre mods i rockers (i alguns detalls poc rigorosos a nivell històric), també és cert que és un visió molt fidedigna de la classe obrera juvenil del moment que gairebé s'acosta en alguns moments al gènere documental. I, de fet, no és d'estranyar, ja que el director a qui se li va encarregar adaptar la rock-òpera composada pel genial Pete Townsheand fou Franc Roddam, un jove director de reportatges i documentals que mai havia dirigit una pel·lícula de ficció.

La banda sonora de la pel·lícula és especialment destacable, doncs amén de grans composicions pròpies dels Who i que conformen la òpera rock que dona lloc a l'adaptació cinematogràfica, també hi trobarem alguns grans temes que el jovent modernista de la primera meitat dels anys 60 escoltava en els seus cafès, clubs o les seves festes particulars.



En fi, que malgrat que nosaltres ja hagem visionat la pel·lícula de forma gairebé religiosa en la nostra adolescència, us animem a no faltar a la cita d'aquest dimarts. Allà hi serem nosaltres, però sense parka que fa molta calor...

Us deixem amb el trailer original de 1979... fins demà!
Colectivo Tiempos Modernos


dissabte, 7 de juliol del 2012

Per acomiadar la temporada, un cap de setmana d'infart

I és que el Colectivo Tiempos Modernos es vol treure el barret per tots vosaltres que ens heu acompanyat tots aquests mesos. El més d'agost ens dedicarem a d'altres menesters, però abans de dir bones vacances hem omplert de sessions el cap de setmana del 20 al 22 de juliol.

El proper divendres 20 de juliol de 21 a 02 hores, com marca la nostra pecadora religió, sessió Pilé on 45 al nostre estimat Anònims (menjars i pensars, i darrerament també balls de bar). Gaudirem de la presència de la nostra convidada Eva Lussina, de León, que és tota una experta en els millors sons mods: R&B, Soul, Ska... i estem segurs ens farà ballar amb la seva col·lecció de vinils.

Recorda: Divendres 20 de Juliol, a partir de les 21 hores, Pilé on 45 al Anònims (C/ Miquel Ricomà, 57, Granollers).



Per altra banda, dissabte us convidem a visitar el emblemàtic i collonut Pub Calidae de Caldes de Montbuí, on serveixen els millors còcktels de la comarca (i possiblement del món). Allà organitzarem una nova sessió del Black Sounds, on els dj's Rumble59, Wildman, Carlos Cactus i Genís Worksong tenen preparada una sessió gamberra on sonarà RnR, Surf, Funk, Soul, R&B... Ah! I si encara no hi heu estat a la Plaça de la Font del Lleó de Caldes no podeu deixar escapar l'oportunitat, ja que estarem posant discos allà mateix.

Recorda: Dissabte 21 de Juliol, a partir de les 23h, Black Sounds al Pub Calidae (Pl. Font del Lleó, 13, Caldes de Montbuí).



Finalment, aquest diumenge tindrà lloc el darrer mo' Pilé. És una llàstima haver d'anunicar-vos que la nostra aventura a Terrassa s'acaba, i que el mo' Pilé no tornarà a la casa modernista Baumann. El motiu escapa a la voluntat del Colectivo Tiempos Modernos i del Barinbau, però a partir de setembre aquest projecte ja no renovarà amb l'ilustre Ajuntament de Terrassa. Motiu pel qual hem d'abandonar el mo'Pilé.

No obstant, us recordem que la darrera cita on brindarem pel futur serà el diumenge a l'hora del vermut, on tindrà lloc la darrera sessió del mo' Pilé, com sempre, amb els discos de Carlos Cactus i Genís Worksong.

Recorda: Diumenge 22 de Juliol, de 12 a 15 hores, mo'Pilé al Barinbau (Av. Jacquard, 1, Terrassa)


 

dimarts, 3 de juliol del 2012

Aquest dissabte, Formidable Rhythm and Blues...

Estimats amics i amigues, mentre anem calentant motors pel proper cap de setmana Pilé ens prenem la llibertat per recomanar-vos una cita per aquest dissabte 7 de juliol.

Si sou per Barcelona, no dubteu en passar-vos pel mític Barbara Ann. Aquest emblemàtic bar de l'escena modernista, i seixantes en general, acollirà una sessió dels sons més elegants i alhora negres en selecte format vinílic. Estem parlant del Formidable Rhythm and Blues, on els amics vallesans Tof i Genís Worksong (habituals al Pilé on 45) ens tenen preparada una trepidant sessió dedicada principalment al R&B, el Soul, el Latin i el Jazz.

En definitiva, si voleu gaudir d'un perfecte gintonic en un espai acollidor com és el Barbara Ann, rematar el cap de setmana allí pot ser un pla magnífic... o, millor dit, formidable!!