divendres, 25 de novembre del 2011

Pilé on 45. I tanquem l'any amb una sessió 100% modernista


Aquest mes de desembre serà un final d'any per al Pilé on 45 molt especial. I serà molt especial per dos grans motius, però deixem el segon motiu per més endavant... i centrem-nos en la propera sessió del Pilé on 45 al Anònims, és a dir el divendres 16 de desembre de 2011. El darrer d'enguany.

I és que el proper Pilé correrà a càrrec de dos mods gironins, un per naixement i l'altre d'adopció. Parlem de Lluís Cardenal i Claudio de Rossi (DNA Groove). Lluís, home elegant de la terra i alhora internacional; l'altre, en Claudio, italià d'estil internacional fincat a un petit racó de La Selva gironina. Ambdós ens han fet un gran regal accedint amb el seu entusiasme a venir a servir-nos notables tapes sonores i unes bones llesques de cru vinil, a 45 rpm. Ambdós respectables i sol·licitats Dj's en incomptables clubs mod i altres festes dedicades als millors sons dels anys 50 i 60; en aquesta ocasió ens portaran les maletes plenes de cançons de R&B, Soul, Jazz i Ska.

Us animem a que vingueu a comprovar-ho, estem segurs que no decepcionarà a ningú.

Recorda, divendres 16 de desembre de 21 a 02 hores al Anònims (C/ Miquel Ricomà 57, Granollers).


dimecres, 16 de novembre del 2011

Colectivo Tiempos Modernos presenta... Black Sounds a Caldes!!

Ja tenim data pel Black Sounds: dissabte 17 de desembre de 2011.
Us hi esperem!

Atenció:
Lamentem informar-vos que per problemes aliens a l'organització, el Black Sounds previst per aquest 26 de Novembre a Caldes es suspèn. Estem buscant una nova data abans que acabi l'any per dur-lo a terme.

Gràcies i disculpeu les molèsties.

Atentament,
Colectivo Tiempos Modernos

El "Colectivo Tiempos Modernos" té el plaer i les ganes de presentar-vos la nostra propera incursió a Caldes de Montbui, per segon cop a la cocteleria amb més solera de la comarca i, per què no admetre-ho, la més entranyable i màgica alhora. Al Pub Calidae, al costat mig de la Font del Lleó de Caldes des d'on surten mítiques històries, llegendes i anècdotes, tindrem un espai immillorable on revolucionar discs de música negra.

Black Sounds repeteix per segon cop a Caldes, i ho farem de la mà dels Dj's selectors Carlos Cactus i Genís WorkSong. No dubteu en acostar-vos si sou aprop, i preneu-vos un deliciós (i ben parit) còctel al ritme del funk, el soul, el jazz o els sons llatins revolucionats a 45 i 33 r.p.m.


Recordeu (i qui avisa no és traïdor), dissabte 26 de Novembre a partir de les 23h al Pub Calidae (Pl. Font del Lleó 13, Caldes de Montbui).


dilluns, 7 de novembre del 2011

Pilé on 45. El Novembre continuem amb Rhythm and Blues i Rock and Roll


Aquest mes de Novembre, seguirem amb una fornada de Rhythm and Blues i Rock and Roll escollida expressament per vosaltres. Sons que vam encetar el darrer mes, i que va fer que ens quedéssim amb ganes de més.

Aquest proper divendres 18 de Novembre tindrem el gust de tenir als nostres plats dos punxa-discos paisans nostres, directament vinguts des de Caldes de Montbui, Rumble 59 i Wildman ens portaran maletes plenes dels millors sons dels anys 50 i 60 que ells col·leccionen, blanc i negre.

Per això us advertim que no falteu al proper Pilé, que s'encetarà amb els discs dels dj's del Pilé on 45, amb un aperitiu de blues.

Recorda, divendres 18 de Novembre de 21 a 02h al Anònims (C/ Miquel Ricomà 57, Granollers).